Over The Oak Tree Mediators

mediators dordrecht

Richard van de Wijngaart

Meer dan 15 jaar in het vak 

The Oak Tree Mediators is werkzaam vanuit Dordrecht voor de regio Rijnmond, Drechtsteden, Hoeksche Waard en Noord-Brabant West. Wij zetten mediation in om partijen te begeleiden naar oplossingen, partijen die dat zelf wel willen maar niet kunnen of durven.

Als beide partijen een oplossing willen, komen zij vrijwel altijd tot een oplossing.

NL Map

Missie en visie

“Waar een wil is, is een weg.” Dat is de insteek van Richard van de Wijngaart. Hij is een MfN-registermediator en weet dankzij meer dan 15 jaar ervaring dat mediation werkt. “Je zoekt samen naar een oplossing en blijft zelf in controle. Er gebeurt niets als jij dat niet wil. Mediation is een snelle en ook betaalbare werkwijze. Naar een advocaat of rechter stappen is vaak dan niet meer nodig, maar kan altijd nog, vaak is dit onbevredigend en levert veel negatieve energie op.

Veelal gaat de relatie (ook zakelijk) grondig naar de knoppen. Met mediation kom je en blijf je ‘on speaking terms’, zo los je conflicten beter op. Partijen kunnen daarna weer verder, met of zonder elkaar.”

 

Voorbeeld zaken

Arbeidsconflict samen (beter) verder

Partijen spreken de wens naar elkaar uit samen verder te willen, rekening houdend met elkaars “rode knoppen”....

Arbeidsconflict samen naar een exit

Ondersteund door raadslieden, komen partijen in de tweede bijeenkomst de voorwaarden voor een “exit” overeen....

Ruziesplitsing

Een Algemeen Directeur, (kort geleden aangesteld) en een Commercieel Directeur, een van de oorspronkelijke oprichters ....

Uw arbeidsconflict snel en effectief oplossen?