Uw conflicten zo effectief mogelijk voorkomen of oplossen met behulp van een MfN-registermediator.
Bel : 078 6111 040
18 sep 2020

Al 15 jaar in het vak….. Eerder inzicht in een dreigende conflictsituatie is een grote pré.

Ruim 15 jaar mag ik het mooie vak van (arbeids)mediator uitvoeren, bijna altijd met een succesvol resultaat. Toch blijft het wringen dat partijen bij de start van een mediation vaak al zo lang een conflict hebben, dat een exit-overeenstemming veelal het hoogst haalbare resultaat is.

Lees verder »
30 mar 2016

Wellicht geen transitievergoeding meer na twee jaar ziekte

Minister Asscher heeft aangegeven dat de transitievergoeding voor werknemers geschrapt zou kunnen worden na twee jaar ziekte. De werkgever moet zich dan wel aantoonbaar hard hebben ingezet voor de re-integratie van de werknemer.

Lees verder »
7 nov 2015

Billijke vergoeding, naast transitie vergoeding

Sinds 1 juli 2015 kunnen rechters, naar eigen inzicht, bepalen dat werkgevers bij ontslag, naast transitievergoeding,  een “billijke vergoeding” moeten betalen als zij ernstig nalatig zijn en/of verwijtbaar hebben gehandeld. Dit kan omdat bij de berekening van de hoogte van de transitievergoeding de mate van verwijtbaarheid  van de werkgever niet wordt meegewogen.

Lees verder »

The Oak Tree Mediators en Dé Arbeidsmediators

admin
15 sep 2015

In het tweede kwartaal van dit jaar is “Dé Arbeidsmediators” opgericht.

Dé Arbeidsmediators beheren een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren gecertificeerde MfN-registermediators voor wie transparantie, doelmatigheid en efficiency in arbeidsmediation vanzelfsprekend is.
De missie van Dé Arbeidsmediators is helder: partijen in een arbeidsrelatie effectief begeleiden naar een duurzame oplossing van problematiek waar zij hulp bij gevraagd hebben.

Wij zijn trots om vanaf juli 2015 deel uit te (mogen) maken van dit netwerk van in arbeidsconflicten gespecialiseerde mediators.

The Oak Tree Mediators feliciteert People in Place met het Blik op Werk Certificaat

admin
20 okt 2014

Wij feliciteren People in Place met het behouden van het Blik op Werk Certificaat.

The Oak Tree Mediators werkt nauw samen met People in Place, als het gaat om arbeidskwesties. 

Denk aan bijvoorbeeld arbeidsconflicten t.g.v. verzuim, functiebeoordeling, demotie etc. Ook als het arbeidscontract moet worden beëindigd, wordt veelal op onze bemiddelingsexpertise een  beroep gedaan.

People in Place heeft naast Dordrecht ook vestigingen/bezoeklocaties in Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam en Breda.Ook The Oak Tree Mediators mogen hiervan gebruik maken.