Uw conflicten zo effectief mogelijk voorkomen of oplossen met behulp van een MfN-registermediator.
Bel : 078 6111 040
30 mar 2016

Wellicht geen transitievergoeding meer na twee jaar ziekte

Minister Asscher heeft aangegeven dat de transitievergoeding voor werknemers geschrapt zou kunnen worden na twee jaar ziekte. De werkgever moet zich dan wel aantoonbaar hard hebben ingezet voor de re-integratie van de werknemer.

Lees verder »
7 nov 2015

Billijke vergoeding, naast transitie vergoeding

Sinds 1 juli 2015 kunnen rechters, naar eigen inzicht, bepalen dat werkgevers bij ontslag, naast transitievergoeding,  een “billijke vergoeding” moeten betalen als zij ernstig nalatig zijn en/of verwijtbaar hebben gehandeld. Dit kan omdat bij de berekening van de hoogte van de transitievergoeding de mate van verwijtbaarheid  van de werkgever niet wordt meegewogen.

Lees verder »
15 sep 2015

The Oak Tree Mediators en Dé Arbeidsmediators

In het tweede kwartaal van dit jaar is “Dé Arbeidsmediators” opgericht.

Dé Arbeidsmediators beheren een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren gecertificeerde MfN-registermediators voor wie transparantie, doelmatigheid en efficiency in arbeidsmediation vanzelfsprekend is. De missie van Dé Arbeidsmediators is helder: partijen in een arbeidsrelatie effectief begeleiden naar een duurzame oplossing van problematiek waar zij hulp bij gevraagd hebben.

Lees verder »

The Oak Tree Mediators feliciteert People in Place met het Blik op Werk Certificaat

admin
20 okt 2014

Wij feliciteren People in Place met het behouden van het Blik op Werk Certificaat.

The Oak Tree Mediators werkt nauw samen met People in Place, als het gaat om arbeidskwesties. 

Denk aan bijvoorbeeld arbeidsconflicten t.g.v. verzuim, functiebeoordeling, demotie etc. Ook als het arbeidscontract moet worden beëindigd, wordt veelal op onze bemiddelingsexpertise een  beroep gedaan.

People in Place heeft naast Dordrecht ook vestigingen/bezoeklocaties in Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam en Breda.Ook The Oak Tree Mediators mogen hiervan gebruik maken.